Publieksdebat in De Balie

 

Voor het Loving Day Publieksdebat in De Balie zijn verschillende mediaprofessionals uitgenodigd. Het publiek gaat in discussie met beeldmakers en beeldbepalers en stelt vragen aan televisiemakers en reclamemakers die verantwoordelijk zijn voor de beelden van gemengde relaties en families in nieuwsmedia en populaire cultuur. De professionals wordt gevraagd naar de motieven bij gemaakte keuzes en naar hun ervaringen met de verbeelding van gemengdheid. Daarnaast zullen bezoekers worden uitgenodigd hun eigen ervaringen te delen.

Met:

  • Joke Hermes, docent media, cultuur en burgerschap aan de Hogeschool INHolland
    en de Universiteit van Amsterdam
  • Kaja Wolffers, creative director NL Film en regisseur van diverse bekende soap series
  • Pim Gerrits, creative director bij LEMZ en reclamemaker
  • Karima el Fillali, artieste
  • Harriet Duurvoort, journalist Volkskrant
  • Sam en Chinchu deelnemers aan het programma Liefs uit…. over relaties met een partner die uit het buitenland komt. Klik hier voor de eerste aflevering.

     

maxresdefault  0f2b4e7  889599b1-8146-46a7-a45f-0cd24057d596

12 Anousha Nzume is gespreksleider bij het Loving Day Publieksdebat. Anousha Nzume is een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Als actrice was ze te zien in Vrouwenvleugel, Onderweg naar Morgen en Koefnoen. Anousha is daarnaast free-lance columnist voor BNN/VARA.
Voorjaar 2105 was Uitgesloten te zien, een vierdelige serie waarin Anousha Nzume Nederlanders opzoekt die te maken hebben met vooroordelen en discriminatie,

Na afloop van het debat is er voor het publiek de mogelijkheid om te Speeddaten met de beeldbepalers, om opmerkingen te maken of suggesties te doen.

 

Wie, wat, waar en wanneer?

Datum:  12 juni 2015    20.00 tot 22.30 uur

Locatie: De Bali, Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017 RR  Amsterdam

Aanmelden:  Kaartverkoop bij De Balie

De Balie is een podium voor het vrije woord, eigentijdse kunst, debat en cultuur aan het Leidseplein in Amsterdam. In dertig jaar is De Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende debatten en (kunst)projecten.